Battlefield 2142? - Fuelly Forums

Android Users - Coming Soon! - Migrating from aCar 4.8 to 5.0

Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-07-2007, 09:11 PM   #1
Driving on E
 
Matt Timion's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 3,110
Country: United States
Battlefield 2142?

Does anyone here play? If so, add me to your friends list. My screenname is SiMateoAko.
__________________

Matt Timion is offline   Reply With Quote
Old 02-07-2007, 11:13 PM   #2
Registered Member
 
GasSavers_Diemaster's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 163
Country: United States
dont u mean 1942 :P

i dont have it but i've been thinking about it.
__________________

__________________
I ♥ my EM2


Need this stuff gone!
http://www.honda-tech.com/zero...67053[/B]
GasSavers_Diemaster is offline   Reply With Quote
Old 02-08-2007, 07:59 AM   #3
Registered Member
 
GasSavers_TomO's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 1,108
Country: United States
Send a message via AIM to GasSavers_TomO Send a message via MSN to GasSavers_TomO Send a message via Yahoo to GasSavers_TomO
My Pc could barely handle playing BF1942 so when BF2 came out I was bummed, and I know I wouldn't be able to even begin to think about playing BF2142. But I do enjoy watching videos of game play on you tube.
__________________

Honda Civic VX Info/Links
Remember to use good Webiquette!
Quote:
Originally Posted by ezeedee View Post
controversy is an idea thought up by weak people who are too afraid to hear the truth.
GasSavers_TomO is offline   Reply With Quote
Old 02-08-2007, 08:44 AM   #4
Driving on E
 
Matt Timion's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 3,110
Country: United States
Quote:
Originally Posted by TomO View Post
My Pc could barely handle playing BF1942 so when BF2 came out I was bummed, and I know I wouldn't be able to even begin to think about playing BF2142. But I do enjoy watching videos of game play on you tube.
I think my computer is pushing it for BF2142 right now.

I use this computer for a lot of high end engineering work... autocad, etc.

I also use it for graphics and 3d rendering (3d studio VIZ/MAX).

It works fine.

Yet when I play BF2142 my processor fan kick into high gear.

Back when I had my 16mhz 386Sx, I would have never thought a 3.2Ghz computer would be too slow.
Matt Timion is offline   Reply With Quote
Old 02-12-2007, 10:40 PM   #5
Registered Member
 
GasSavers_Diemaster's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 163
Country: United States
alot of my old games kick the fan on high too. i have a G15 keybourd with the CPU readout and during the game it never leaves 100% i have extra cooling fans and they work till the prossessor dies right when the final boss in Doom 3 has one more hit to take b4 he dies.

try turning down the resaluton or the vidieo quality. that helps on mine.

also now a-days if u dont have a up-to-date vidieo card that can handle it your prossessor has to work overtime. at least 128 Mb vidieo is prefired. i have 512 mb and still have problems sometimes.

a fast prossessor is nothing with out the RAM to back it up. AT LEAST 1 GIG is prefired. i got a 1.5 GIGs in mine and have 4 GIGs coming.
__________________
I ♥ my EM2


Need this stuff gone!
http://www.honda-tech.com/zero...67053[/B]
GasSavers_Diemaster is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -8. The time now is 08:37 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.