Anybody see the new scangauge 2??? - Page 3 - Fuelly Forums

Android Users - Coming Soon! - Migrating from aCar 4.8 to 5.0

Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 05-16-2006, 11:51 PM   #21
Registered Member
 
philmcneal's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 333
Country: Canada
LAME IF I KNEW I WOULD HAVE

LAME IF I KNEW I WOULD HAVE WAITED!?!?!?

anyone want my scangauge lol?

* Automatic Power Control

* Automatic delayed power-down after engine shutoff
* Automatic power-up when engine is started
* Manual power-up with delayed power-down via HOME key


STFU!!!!!!!!!!!!! anyone want my scangauge I? palpay me and I"LL SHIP TOMMOROW MORNING FIRST THING!!
__________________

__________________
If your reading this, then good for you, your saving some gas because your here.
philmcneal is offline   Reply With Quote
Old 05-17-2006, 08:45 AM   #22
Registered Member
 
JanGeo's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 2,442
Country: United States
Send a message via Yahoo to JanGeo
SGII

I just ordered the new one a few minutes ago. I figured since I use it so much it is a no brainer to get the newer one - hopefully the USB interface is in it already and the software updates can come later for upgrading and data logging without a problem.
__________________

JanGeo is offline   Reply With Quote
Old 05-30-2006, 12:08 PM   #23
Registered Member
 
JanGeo's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 2,442
Country: United States
Send a message via Yahoo to JanGeo
New Scangauge

Hey anyone have the new ScanGauge yet - mine just shipped today after a week and a half wait. Need to use my other one in a friends car to reset an error code.
JanGeo is offline   Reply With Quote
Old 05-30-2006, 12:32 PM   #24
Registered Member
 
Compaq888's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 1,460
Country: United States
Quote:
Originally Posted by JanGeo
I just ordered the new one a few minutes ago. I figured since I use it so much it is a no brainer to get the newer one - hopefully the USB interface is in it already and the software updates can come later for upgrading and data logging without a problem.
show us a pic of it in your car.
__________________

Compaq888 is offline   Reply With Quote
Old 05-30-2006, 07:53 PM   #25
Registered Member
 
Join Date: May 2006
Posts: 78
Country: United States
I'm trying to get set up as a dealer and plan on giving a good price to forum members. I just wish they would quit using windows crappy software and switch to some flavor of UNIX like the rest of the modern world!
__________________
Kevin A Thornton
KAT Automotive
For Speed Equipment, Nitrous Express
katman@everestkc.net

For AMSOIL products
http://www.lubedealer.com/kat

For Herbs from the Amazon
http://www.168336.amazonherb.net
GasSavers_katman is offline   Reply With Quote
Old 06-01-2006, 10:43 AM   #26
Registered Member
 
JanGeo's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 2,442
Country: United States
Send a message via Yahoo to JanGeo
Just got the new ScanGaugeII man is it sweet!Now if I could just remember the darn password to the photo hosting site I could post some photos . . . members of BetterMPG2 can view them in the photos folder.

http://ph.groups.yahoo.com/group/Bet...4d?b=7&m=s&o=0

http://ph.groups.yahoo.com/group/Bet...d?b=10&m=s&o=0
JanGeo is offline   Reply With Quote
Old 06-01-2006, 10:45 AM   #27
Registered Member
 
MetroMPG's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 4,223
Country: United States
You don't even need an account at http://theimagehosting.com - just go there and upload.
MetroMPG is offline   Reply With Quote
Old 06-01-2006, 11:09 AM   #28
Registered Member
 
JanGeo's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 2,442
Country: United States
Send a message via Yahoo to JanGeo
photos

Yeah well I figured out my account and now I am stuck trying to upload at theimagehosting . . . CLEAR!! 400 watt units!! CLEAR!!!

Well when ever it gets there is should be viewable - time to get back to the winches on the sailboat!

http://server6.theimagehosting.com/a...hp?album=10279
JanGeo is offline   Reply With Quote
Old 06-01-2006, 11:16 AM   #29
Registered Member
 
MetroMPG's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 4,223
Country: United States
No go, JanGeo. Try using the IMG tag in square brakets, or the button on the post editor.
MetroMPG is offline   Reply With Quote
Old 06-01-2006, 11:33 AM   #30
Registered Member
 
Compaq888's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 1,460
Country: United States
Quote:
Originally Posted by JanGeo
Yeah well I figured out my account and now I am stuck trying to upload at theimagehosting . . . CLEAR!! 400 watt units!! CLEAR!!!

Well when ever it gets there is should be viewable - time to get back to the winches on the sailboat!

http://server6.theimagehosting.com/a...hp?album=10279
NWS, ROFL
__________________

__________________

Compaq888 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Warning: Bad to bump start and skip gears budomove General Fuel Topics 55 06-06-2008 07:40 AM
Mothballs / Napthalene / WD40 SVOboy General Fuel Topics 24 11-12-2007 09:17 PM
No Self serve in NJ zpiloto General Discussion (Off-Topic) 6 06-07-2006 01:21 PM
Atlanta Auto Show GasSavers_DaX General Discussion (Off-Topic) 26 05-07-2006 06:02 PM
Wiki added Matt Timion Fuelly Web Support and Community News 19 03-29-2006 04:27 PM

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -8. The time now is 04:32 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.