Gas Cubby 2.7.4 Input Broken - Fuelly Forums
Go Back   Fuelly Forums > Fuelly Community Support > GasCubby | Mobile for iOS
Search Today's Posts Mark Forums Read
Thread Tools Display Modes
Old 12-05-2015, 07:52 AM   #1
Registered Member
Join Date: Dec 2015
Posts: 1
Country: United States
Gas Cubby 2.7.4 Input Broken

I just upgraded to Gas Cubby 2.7.4 and when I go into to set the gas price, odometer or info when I have my "Swype, Keyboard" enabled on my iPhone I am unable to input values.

With a random set of disabling Swype, closing Gas Cubby I was able to get it working, but I thought I should report the problem.

khayman68 is offline   Reply With Quote
Old 12-05-2015, 08:39 AM   #2
Registered Member
RobertV's Avatar
Join Date: Feb 2013
Posts: 1,900
Country: United States
Location: San Antonio, TX
Our app relies on distinct keypresses and Swype kinda overrides / ignores those.

Unfortunately, right now there isn't anything we can do about Swype except recommending to disable it when using our apps. I believe in an upcoming release, we'll have it so you don't manually have to make the change, it'll be done automatically for you while running GasCubby.
RobertV is offline   Reply With Quote

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -8. The time now is 09:22 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.