Import of data into Gas Cubby - Fuelly Forums

Android Users - Coming Soon! - Migrating from aCar 4.8 to 5.0

Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-15-2014, 09:40 AM   #1
Registered Member
 
Join Date: Jun 2014
Posts: 2
Country: United States
Import of data into Gas Cubby

I've played with both side now and am hurting a bit after switching over to fuelly due to losing maintenance tracking. I normally need an oil change a month due to driving volume (have to love Southern California).

I have my last backup export from gas cubby before switching over to fuelly. It was corrupted during a backup (ended up with triple data and data not matching both vehicles).

Is there any way to import into gas cubby and just continue using it (I've used it since 2008) until the complete transition?

Offline access is also an issue as I'm sometimes in areas with bad coverage.

Thanks in advance,

Troy
__________________

troynkat is offline   Reply With Quote
Old 07-22-2014, 03:57 PM   #2
Registered Member
 
Join Date: Jun 2014
Posts: 2
Country: United States
Bueller? Bueller? Bueller?
__________________

troynkat is offline   Reply With Quote
Old 07-22-2014, 11:13 PM   #3
Registered Member
 
RobertV's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 1,900
Country: United States
Location: San Antonio, TX
I'm not aware of GasCubby currently supporting an Import feature.

I'll research more into this and get back to you.
RobertV is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
import, ios

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -8. The time now is 01:37 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.