Fixed: Mileage input - Fuelly Forums

Android Users - Coming Soon! - Migrating from aCar 4.8 to 5.0

Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-27-2014, 07:36 AM   #1
Registered Member
 
Join Date: Sep 2014
Posts: 2
Country: Canada
Mileage input

Last week I lost the ability to change the date in Gas Cubby (Free Version) on my Iphone 4 running OS 7. Latest Fix Ver 2.7 corrected that, but broke the ability to enter the Odometer Mileage. Anybody else having this issue?
__________________

Silvergrizz is offline   Reply With Quote
Old 09-27-2014, 09:42 PM   #2
Registered Member
 
RobertV's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 1,900
Country: United States
Location: San Antonio, TX
Are you seeing just a blank space where the rotary dials once were?
Go to your Settings and ensure that the Number Pad settings are enabled.

You may need to force-close Gas Cubby after saving the changes and then relaunch.
__________________

RobertV is offline   Reply With Quote
Old 09-29-2014, 07:25 AM   #3
Registered Member
 
Join Date: Sep 2014
Posts: 2
Country: Canada
Working now, Thanks
Silvergrizz is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -8. The time now is 10:51 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.