Moving vehicle from GC to Fuelly - Fuelly Forums

Click here to see important news regarding the aCar App

Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-11-2018, 06:06 AM   #1
Registered Member
 
Join Date: Feb 2018
Posts: 1
Country: United States
Moving vehicle from GC to Fuelly

Gas Cubby says it won't work by the end of the month, so I downloaded Fuelly. I synced on GC but when I opened Fuelly and hit sync (thinking it would pull my GC data I had just synced) nothing seems to happen.

I went to the website and see the option to add a vehicle but can't find anything to import a vehicle from GC.

How do I move my data from GC to Fuelly?
__________________

dlister70 is offline   Reply With Quote
Old 03-28-2018, 01:00 PM   #2
Registered Member
 
Join Date: Mar 2018
Posts: 4
Country: United States
This is what I want to know too. I've tried contacting Fuelly three times and have posted in this forum, but have gotten NO response. I'm about to look for another fuel tracking app!
__________________

cheryl_atx is offline   Reply With Quote
Old 04-26-2018, 02:37 AM   #3
Registered Member
 
Join Date: Apr 2018
Posts: 2
Country: United States
Same problem here. Also have the same problem. Let me know when you get another fuel app @cheryl_atx. Also send 2 messages already.
Tertia is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
fuelly, gas cubby, sync

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


» Fuelly Android Apps
Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -8. The time now is 12:12 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.