Fixed: Problems Syncing with IOS8 (iPhone 6) - Page 3 - Fuelly Forums

Android Users - Coming Soon! - Migrating from aCar 4.8 to 5.0

Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-16-2015, 05:59 AM   #21
Registered Member
 
Join Date: Oct 2014
Posts: 3
Country: Thailand
I've the samme problem with syncing on my new iphone 6 to Sync Server.
__________________

earth449 is offline   Reply With Quote
Old 01-16-2015, 10:58 AM   #22
Registered Member
 
RobertV's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 1,900
Country: United States
Location: San Antonio, TX
Quote:
Originally Posted by StormFlyer View Post
I am having the same problem with syncing to my new iphone 6
Same problem as the member you quoted? Have you tried force closing Gas Cubby (double tap home button and then swipe up)?
Quote:
Originally Posted by earth449 View Post
I've the samme problem with syncing on my new iphone 6 to Sync Server.
Do you still have the old phone with the data on it?
__________________

RobertV is offline   Reply With Quote
Old 01-16-2015, 06:08 PM   #23
Registered Member
 
Join Date: Oct 2014
Posts: 3
Country: Thailand
Quote:
Originally Posted by RobertV View Post
Do you still have the old phone with the data on it?
I used with aCar app on my old android phone and I change my phone to iphone 6+ to use with Gas Cubby 2.7.1 app on iOS.
I tried to import formatted data with instruction on http://appcubby.com/import/request.php and I recieved mail with import link to my online account http://appcubby.com/import/import.ph...ication=xxxxxx I click this link and browse file to import, but gone blank page with nothing appear.

I can import data to fuelly.com but fuelly.com or GasTracker+ cannot create service vehicle record such as Gas Cubby.

How can I import my formatted data to Gas Cubby Online account for use with Gas Cubby app on iOS?

Thanks
earth449 is offline   Reply With Quote
Old 01-16-2015, 11:47 PM   #24
Registered Member
 
RobertV's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 1,900
Country: United States
Location: San Antonio, TX
Quote:
Originally Posted by earth449 View Post
I used with aCar app on my old android phone and I change my phone to iphone 6+ to use with Gas Cubby 2.7.1 app on iOS.
I tried to import formatted data with instruction on http://appcubby.com/import/request.php and I recieved mail with import link to my online account http://appcubby.com/import/import.ph...ication=xxxxxx I click this link and browse file to import, but gone blank page with nothing appear.

I can import data to fuelly.com but fuelly.com or GasTracker+ cannot create service vehicle record such as Gas Cubby.

How can I import my formatted data to Gas Cubby Online account for use with Gas Cubby app on iOS?

Thanks
That's the original owner's link, and hasn't worked for a long while now.

Gas Cubby does NOT have an option for importing data.

I would recommend importing the data to Fuelly.com and waiting for sync to become available with Gas Cubby when we roll that feature out.
RobertV is offline   Reply With Quote
Old 01-17-2015, 01:21 AM   #25
Registered Member
 
Join Date: Oct 2014
Posts: 3
Country: Thailand
Quote:
Originally Posted by RobertV View Post
That's the original owner's link, and hasn't worked for a long while now.

Gas Cubby does NOT have an option for importing data.

I would recommend importing the data to Fuelly.com and waiting for sync to become available with Gas Cubby when we roll that feature out.
Thanks for your suggestion, I already imported to Fuelly.com and it cannot add new service record but it available on gas cubby app. I found the problem about fuel and distance unit. On Fuelly.com webpage I see fuel and distance unit are "Litres" and "Kilometers" but on GasTracker+ it's show "Gallon" and "Miles", Why they don't show the same unit?

Thanks
earth449 is offline   Reply With Quote
Old 01-17-2015, 08:13 AM   #26
Registered Member
 
Join Date: Jan 2015
Posts: 2
Country: United States
Location: Greenville, SC
New user with iPhone 6. Data sync only from the website to the app but not from app to web site. Any suggestion?
Picanol is offline   Reply With Quote
Old 01-17-2015, 06:28 PM   #27
Registered Member
 
Join Date: Jan 2015
Posts: 1
Country: Canada
Also having issues after upgrading to iphone 6, please help.

I was able to sync my data, but the mileage details is way off.
st333 is offline   Reply With Quote
Old 01-18-2015, 12:05 AM   #28
Registered Member
 
RobertV's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 1,900
Country: United States
Location: San Antonio, TX
Quote:
Originally Posted by earth449 View Post
Thanks for your suggestion, I already imported to Fuelly.com and it cannot add new service record but it available on gas cubby app. I found the problem about fuel and distance unit. On Fuelly.com webpage I see fuel and distance unit are "Litres" and "Kilometers" but on GasTracker+ it's show "Gallon" and "Miles", Why they don't show the same unit?

Thanks
So as to not clutter this thread please refer to this thread: http://www.fuelly.com/forums/f43/version-2-1-issues-17154.html
(we're aware of the issue with international units and have a fix pending approval).

Quote:
Originally Posted by Picanol View Post
New user with iPhone 6. Data sync only from the website to the app but not from app to web site. Any suggestion?
I'm confused by this. Are you using Gas Cubby? This thread is regarding Gas Cubby.
Quote:
Originally Posted by st333 View Post
Also having issues after upgrading to iphone 6, please help.

I was able to sync my data, but the mileage details is way off.
Does the data look like it was converted incorrectly/wrong units?
If so, take a look at this-
Quote:
My data was lost and I followed the directions to recover through Online Sync but, when it appeared, the distance, volume and fuel efficiency numbers were all wrong. What happened?

The default unit setting in Gas Cubby is MPG (US), which means it takes miles and US gallons for input and then outputs miles per gallon. You likely have been using Gas Cubby with other units but, when your data was lost, the units were reset to the default MPG (US). Online Sync only stores the numbers, not the units, so the proper numbers were downloaded but you changed the units back to the proper units setting after the data was recovered, doing a unit conversion in the process.

To fix this, do the following:
Note: if you have not tapped Sync since recovering the data and changing the units, you may skip to step 4.
  1. change the units back to MPG (US)
  2. go to the Setup/Login screen and tap Delete Synced Data
  3. return to the main screen and tap Sync
  4. return to the Setup/Login screen and tap Delete Local Data
  5. change the units to what you had been using all along
  6. return to the main screen and tap Sync.
All your data should now be properly restored.
RobertV is offline   Reply With Quote
Old 01-18-2015, 04:59 AM   #29
Registered Member
 
Join Date: Jan 2015
Posts: 2
Country: United States
Location: Greenville, SC
Sorry about my lack of attention. Using Gas Tracker. Switching to the correct forum. Good luck y'all
Picanol is offline   Reply With Quote
Old 01-18-2015, 11:58 AM   #30
Registered Member
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 2
Country: United States
Location: Fruit Cove, FL
Please add me to the list of folks encountering troubles attempting to sync to a new iPhone 6.
I’ve deleted and reinstalled the app and forced closed it as well.
__________________

aaonms is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -8. The time now is 11:44 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.