Something happened to my Gas Cubby! - Fuelly Forums

Android Users - Coming Soon! - Migrating from aCar 4.8 to 5.0

Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-28-2016, 04:48 AM   #1
Registered Member
 
Join Date: Sep 2014
Posts: 6
Country: United States
Angry Something happened to my Gas Cubby!

All of a sudden I can no longer add entries to my GasCubby.

I tell it to add a gas purchase. I can set the date with no problem. When I go to enter the mileage the entry area is completely black. If I tap on it a variety of numbers show up but I can not enter the mileage I need.

I tried rebooting the phone and it didn't help. Now what? My receipts are piling up.

Thoughts anyone?

Thanks...

--Paul in Southern NJ
__________________

psimon1210 is offline   Reply With Quote
Old 04-28-2016, 09:16 AM   #2
Registered Member
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 304
Country: Canada
Location: Toronto, ON
Are you using iOS beta?
__________________

__________________


LittleHim is offline   Reply With Quote
Old 04-28-2016, 09:23 AM   #3
Registered Member
 
Join Date: Sep 2014
Posts: 6
Country: United States
No. The regular app.
psimon1210 is offline   Reply With Quote
Old 04-28-2016, 10:55 AM   #4
Registered Member
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 304
Country: Canada
Location: Toronto, ON
Just happened to me, the keypad switched from calculator style. Went to settings still showed calculator style, toggled it off then on fixed.
__________________


LittleHim is offline   Reply With Quote
Old 04-28-2016, 01:00 PM   #5
Registered Member
 
RobertV's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 1,900
Country: United States
Location: San Antonio, TX
Quote:
Originally Posted by LittleHim View Post
Just happened to me, the keypad switched from calculator style. Went to settings still showed calculator style, toggled it off then on fixed.
Yes, I'd try this first. Please report back if you're still having trouble.
RobertV is offline   Reply With Quote
Old 04-28-2016, 01:57 PM   #6
Registered Member
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 304
Country: Canada
Location: Toronto, ON
Not sure about the OP, but I'm calling this a WTF moment. I've had the Calculator Style setting ON for years. Today when I read the OP I checked for issue, no issue, an hour later I was entering an actual fuel up and the keypad area was black but moving a finger up and down I could hear the clicking of the Wheel Style. Went to settings Calculator Style was ON, toggled off then on then tried entering again and was fine, still is on all devices.
__________________


LittleHim is offline   Reply With Quote
Old 05-02-2016, 06:28 PM   #7
Registered Member
 
Join Date: Sep 2014
Posts: 6
Country: United States
Going back to the settings cured the problem.

No clue as to what changed the setting.

thanks for the assistance!

---Paul in Southern NJ
psimon1210 is offline   Reply With Quote
Old 05-02-2016, 06:41 PM   #8
Registered Member
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 304
Country: Canada
Location: Toronto, ON
Quote:
Originally Posted by psimon1210 View Post
No clue as to what changed the setting.

thanks for the assistance!

---Paul in Southern NJ
Solar Flares
__________________

__________________


LittleHim is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -8. The time now is 09:52 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.