Fuelly Android App Update - Page 3 - Fuelly Forums
Go Back   Fuelly Forums > Fuelly Community Support > aCar | Mobile for Android
Search Today's Posts Mark Forums Read
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 10-20-2014, 09:55 AM   #21
Registered Member
 
Join Date: Oct 2014
Posts: 4
Country: United States
Location: Chicagoland
acar to Iphone

Hello, I have been using the free version of acar for a while now. I have recently moved to an iphone. What are my options for getting my data into an app on the iphone and which app?
__________________

jeff174 is offline   Reply With Quote
Old 10-20-2014, 12:23 PM   #22
Registered Member
 
RobertV's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 1,900
Country: United States
Location: San Antonio, TX
Quote:
Originally Posted by jeff174 View Post
Hello, I have been using the free version of acar for a while now. I have recently moved to an iphone. What are my options for getting my data into an app on the iphone and which app?
You can export your data to a CSV and import it into Fuelly.com and use our current iOS app- GasTracker while we finish up the integration with Gas Cubby.
__________________

RobertV is offline   Reply With Quote
Old 10-20-2014, 08:26 PM   #23
Registered Member
 
Join Date: Oct 2014
Posts: 4
Country: United States
Location: Chicagoland
Thank you for your prompt reply.
How do I create a csv file on the free version of acar?
jeff174 is offline   Reply With Quote
Old 10-20-2014, 09:18 PM   #24
Registered Member
 
RobertV's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 1,900
Country: United States
Location: San Antonio, TX
Quote:
Originally Posted by jeff174 View Post
Thank you for your prompt reply.
How do I create a csv file on the free version of acar?
Launch aCar on your phone/tablet.
Go to Import/Export Center and Export Records.
You're given the option to Search&Filter. Fuelly will only recognize one vehicle per CSV file. So if you have more than one vehicle, you'll be exporting the data from each into separate files.
RobertV is offline   Reply With Quote
Old 10-21-2014, 11:40 AM   #25
Registered Member
 
Join Date: Oct 2014
Posts: 4
Country: United States
Location: Chicagoland
When I try to do that, it gives a pop up window telling me that this feature only works in the pro version?
jeff174 is offline   Reply With Quote
Old 10-22-2014, 11:10 AM   #26
Registered Member
 
RobertV's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 1,900
Country: United States
Location: San Antonio, TX
Quote:
Originally Posted by jeff174 View Post
When I try to do that, it gives a pop up window telling me that this feature only works in the pro version?
Ah, I guess I glossed over where you mentioned you had the free version. Sorry, you would need the Pro version to export.
RobertV is offline   Reply With Quote
Old 10-26-2014, 06:40 AM   #27
Registered Member
 
Join Date: Oct 2014
Posts: 4
Country: United States
Location: Chicagoland
I got my back up from acar, went to gas tracker web site and looked up how to import this information. It says to email it to myself the file and open the email on the phone that I have the gas tracker app installed and click and hold on the attachement. This does nothing.

How do I get the back up into gas tracker?
jeff174 is offline   Reply With Quote
Old 10-27-2014, 06:26 AM   #28
Registered Member
 
RobertV's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 1,900
Country: United States
Location: San Antonio, TX
Quote:
Originally Posted by jeff174 View Post
I got my back up from acar, went to gas tracker web site and looked up how to import this information. It says to email it to myself the file and open the email on the phone that I have the gas tracker app installed and click and hold on the attachement. This does nothing.

How do I get the back up into gas tracker?
GasTracker website?
Can you please link me to where you're reading these steps?

GasTracker is a screen-scraping app that pulls the data directly from Fuelly.com, so for any kind of import to be done, it must be imported into Fuelly.
RobertV is offline   Reply With Quote
Old 10-27-2014, 03:23 PM   #29
Registered Member
 
Join Date: Oct 2014
Posts: 1
Country: Belgium
Quote:
Originally Posted by andyrobo View Post
We are also working on UI enhancements to give aCar a more modern and polished look that will more closely resemble our iOS app as well. It's our goal that users will be able to switch from iOS & Android without having to learn a while new setup, we want the apps to function similarly when possible. We plan to evolve the products slowly so it will take many releases before they are nearly identical.
PLEASE don't ignore the Android design guidelines and try to make the new aCar interface a copy of Apple. Android users don't want to use something that looks like an iSomething interface, that is going back in time and would be worse than staying with the current interface.
MikeWest is offline   Reply With Quote
Old 11-15-2014, 07:28 AM   #30
Registered Member
 
Join Date: Nov 2014
Posts: 2
Country: United States
I realize that there isn't a firm release date, but is there beta versions available? I'm an avid user of ACAR on Note3, and have recently purchased the iPhone6....So essentially, I live in both worlds....LoL! - Would definitely be open to beta testing on IOS
__________________

AWIZRD is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -8. The time now is 02:11 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.