Incorrect Previous Odometer - Fuelly Forums

Click here to see important news regarding the aCar App

Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-12-2018, 08:55 AM   #1
Registered Member
 
Join Date: Mar 2018
Posts: 3
Country: United States
Incorrect Previous Odometer

Hi,

When adding a new record, fuel or service the previous odometer field shows 1588666.0.
My actual mileage is in the 160k range which is borne out when I browse records.
Obviously I cannot enter an accurate record as the entry is rejected due to validation.

Any ideas how to edit the previous odometer field or wherever it is getting that value?

Thanks
__________________

Springburn is offline   Reply With Quote
Old 03-12-2018, 09:48 AM   #2
Registered Member
 
Join Date: Jun 2017
Posts: 450
Country: United Kingdom
Location: Kirkcaldy
On my laptop, the yellow pen/pencil beside the entries allow me to edit any previous entry.
__________________

__________________
2006 Honda Jazz 1.2i-DSi S Vivid Blue Pearl
JockoT is offline   Reply With Quote
Old 03-12-2018, 02:19 PM   #3
Registered Member
 
Join Date: Mar 2018
Posts: 3
Country: United States
Thanks but the previous entry is correct I do not know where the bogus previous odometer number is coming from
Springburn is offline   Reply With Quote
Old 03-21-2018, 08:40 AM   #4
Registered Member
 
Join Date: Mar 2018
Posts: 3
Country: United States
I uninstalled the app and then reinstalled. I used the oldest back up I had to see if that helped. When I browsed the records it looked fine but again when I went to add a new record the previous odometer field was again populated with a bogus reading.
Springburn is offline   Reply With Quote
Old 05-05-2018, 10:39 AM   #5
Registered Member
 
Join Date: May 2018
Posts: 1
Country: United States
I have the exact same issue. My vehicle is about 51,000 miles but the page for adding fuel-up data shows that "Previous Odometer:" (second line down on screen) to be 110904.0

This is some totally random number that is going to take a few years to reach. It doesn't affect data capture and charting but it sure is annoying to see such a flagrant error in a program you are trusting for accuracy.
bknepper is offline   Reply With Quote
Old 05-09-2018, 08:00 PM   #6
Registered Member
 
Join Date: May 2018
Posts: 2
Country: United States
Quote:
Originally Posted by Springburn View Post
Hi,

When adding a new record, fuel or service the previous odometer field shows 1588666.0.
My actual mileage is in the 160k range which is borne out when I browse records. gmail sign up. Obviously I cannot enter an accurate record as the entry is rejected due to validation.

Any ideas how to edit the previous odometer field or wherever it is getting that value?

Thanks
I have the same issue. I can't enter an accurate record...
colev8 is offline   Reply With Quote
Old 05-21-2018, 06:22 AM   #7
Registered Member
 
Join Date: May 2010
Posts: 22
Country: Australia
Location: Sunshine, Victoria, Australia
"Error
The fuel-up that you're trying to add is exactly the same as a previous fuel-up."

I have a log book full of entries and was going to add a few of them... but the program won't let me. It gives me this error message.

The fill-up has a different date, different amount of fuel, etc... so they're not the same. The problem seems to be that the latest entry is for an earlier date... which the website wont accept.

I know the difference between the last fill and this one... so why can't I enter this? There is no option for distance travelled... which means you have to make 2 entries before you get a mileage figure... but the site won't let you add a previous figure (refer error above).

Anyone got a solution to any of this?

:-)
Xcelplus is offline   Reply With Quote
Old 05-21-2018, 06:27 AM   #8
Registered Member
 
Join Date: May 2010
Posts: 22
Country: Australia
Location: Sunshine, Victoria, Australia
In the end it seems to have accepted the entry... despite the error message.

I now have the correct mileage calculated.

However there shouldn't be any errors for entering retrospective data?

Can someone fix this?

:-)
Xcelplus is offline   Reply With Quote
Old 08-06-2018, 09:38 AM   #9
Registered Member
 
Join Date: Feb 2018
Posts: 1
Country: United States
I have this same issue which blocks me from entering anything other than fuel. I can enter fuel and show the accurate odometer and it magically takes that.... however no notes, service etc
__________________

jeppvoodoo is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


» Fuelly iOS Apps
Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -8. The time now is 08:13 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.