Fuel economy not calculated/refreshed @ fill up - Page 2 - Fuelly Forums
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-25-2016, 09:01 AM   #11
Registered Member
 
RobertV's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 1,900
Country: United States
Location: San Antonio, TX
Quote:
Originally Posted by Timberwolf2000 View Post
Ok so this time it worked, but this was the first full fill I have done since discovering the problem. All the partial fills still show nothing, is this correct behaviour. I would have thought that even with a partial fill I could have got economy figures.
It matches what you see on your Fuelly profile, right?
7/1 and 7/10's fuel up were marked as partial and therefore do not display a MPG figure.
This is expected behavior because without filling the tank it's impossible to calculate how much fuel was used for the miles traveled on that fuel up.
However, your partial fills will contribute to your overall average MPG.

Fuelly's calculations rely heavily on you filling your tank to the top because it uses the difference from full to calculate fuel economy on individual fuel-ups.
__________________

RobertV is offline   Reply With Quote
Old 07-29-2016, 01:08 AM   #12
Registered Member
 
Join Date: Sep 2015
Posts: 11
Country: Australia
Thank you.
__________________

Timberwolf2000 is offline   Reply With Quote
Old 08-06-2016, 07:08 PM   #13
Registered Member
 
Join Date: Sep 2015
Posts: 11
Country: Australia
Stil have the same problem, if o go to edit the entry to check I have everything right I see its using the OD that I just entered to call kms not the OD from the previous entry.
Timberwolf2000 is offline   Reply With Quote
Old 08-09-2016, 03:47 PM   #14
Registered Member
 
RobertV's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 1,900
Country: United States
Location: San Antonio, TX
Quote:
Originally Posted by Timberwolf2000 View Post
Stil have the same problem, if o go to edit the entry to check I have everything right I see its using the OD that I just entered to call kms not the OD from the previous entry.
Can you get me a screenshot? One of your logbook, one of the individual entry, and anything else you feel would be helpful in trying to replicate this on my end.
Thanks!
RobertV is offline   Reply With Quote
Old 08-19-2016, 08:19 AM   #16
Registered Member
 
RobertV's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 1,900
Country: United States
Location: San Antonio, TX
Please try logging out and then back into the app. This will force a refresh. Let me know if the issue remains.
RobertV is offline   Reply With Quote
Old 08-19-2016, 03:46 PM   #17
Registered Member
 
Join Date: Sep 2015
Posts: 11
Country: Australia
That did the trick, but why do I need to log out and back in for it to work correctly.
Timberwolf2000 is offline   Reply With Quote
Old 08-20-2016, 07:14 AM   #18
Registered Member
 
RobertV's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 1,900
Country: United States
Location: San Antonio, TX
Magic...

Actually, it just seems to "fix it". Maybe a remnant of an older version. Maybe cache needing to be cleared. I'm not entirely sure. But, you wont have to continue to log out/back in going forward. This should fix it going forward.

Of course, let me know if it doesn't and starts acting funky again.

Cheers!
RobertV is offline   Reply With Quote
Old 08-29-2016, 09:46 PM   #19
Registered Member
 
Join Date: Sep 2015
Posts: 11
Country: Australia
Still need to log out and then back in to get the correct functionality, same symptoms as before.
Timberwolf2000 is offline   Reply With Quote
Old 09-05-2016, 05:26 AM   #20
Registered Member
 
Join Date: Sep 2015
Posts: 11
Country: Australia
Ok so did a fill up today and it worked, the only thing I did different was to go next after selecting percentage driving, and then selecting next. But in the edit screen still shows the current mileage as the previous mileage.
__________________

Timberwolf2000 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -8. The time now is 10:11 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.