Fuelly Gas Tracker Issues - Page 2 - Fuelly Forums

Click here for important details on the Gas Cubby v3 Free Launch

Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-27-2016, 04:54 PM   #11
Registered Member
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 3
Country: United States
Location: Hurricane, WV
Same issue - iPhone 6s Plus, latest OS, not jailbroken. Last sync was May, when I switched phones.
__________________

GoHerd is offline   Reply With Quote
Old 07-27-2016, 06:44 PM   #12
Registered Member
 
RobertV's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 1,900
Country: United States
Location: San Antonio, TX
After restoring the app from the backup, did you have to login to your Fuelly profile?
Quote:
Originally Posted by GoHerd View Post
Same issue - iPhone 6s Plus, latest OS, not jailbroken. Last sync was May, when I switched phones.
Did you also restore from an iTunes backup?
__________________

RobertV is offline   Reply With Quote
Old 07-28-2016, 10:28 AM   #13
Registered Member
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 3
Country: United States
Location: Hurricane, WV
I restored from iCloud, not iTunes. Is there a way to export the data and then import it, without manually keying in all the fillups?
GoHerd is offline   Reply With Quote
Old 07-28-2016, 11:49 AM   #14
Registered Member
 
Join Date: Feb 2016
Posts: 8
Country: United States
Quote:
Originally Posted by RobertV View Post
After restoring the app from the backup, did you have to login to your Fuelly profile?


Did you also restore from an iTunes backup?
I restored from an iTunes backup.
groundtrooper is offline   Reply With Quote
Old 07-28-2016, 03:36 PM   #15
Registered Member
 
RobertV's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 1,900
Country: United States
Location: San Antonio, TX
Quote:
Originally Posted by groundtrooper View Post
I restored from an iTunes backup.
Were you prompted to login after restoring the app (first launch)?
Quote:
Originally Posted by GoHerd View Post
I restored from iCloud, not iTunes. Is there a way to export the data and then import it, without manually keying in all the fillups?
Same question as above^
At the moment... not without some editing of the CSV file. How many fillups are you needing to re-add?
RobertV is offline   Reply With Quote
Old 07-28-2016, 03:43 PM   #16
Registered Member
 
Join Date: Feb 2016
Posts: 8
Country: United States
Quote:
Originally Posted by RobertV View Post
Were you prompted to login after restoring the app (first launch)?

Same question as above^
At the moment... not without some editing of the CSV file. How many fillups are you needing to re-add?
Yes. It popped up after my first launch of the app to enter a new fuel up.

My export basicly shows the 2 fuel ups I have entered since switching devices have not been synced and don't have "ID's"
groundtrooper is offline   Reply With Quote
Old 07-28-2016, 03:51 PM   #17
Registered Member
 
RobertV's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 1,900
Country: United States
Location: San Antonio, TX
Quote:
Originally Posted by groundtrooper View Post
Yes. It popped up after my first launch of the app to enter a new fuel up.

My export basicly shows the 2 fuel ups I have entered since switching devices have not been synced and don't have "ID's"
The actual login page or just the "Logged Out" error message?
Since you only have 2 fillups, can you please log out of the app completely (Settings-> Log Out) and then login again, and enter those 2 fuel ups?
Please let me know if the Logged Out error message comes up again.
RobertV is offline   Reply With Quote
Old 07-28-2016, 06:04 PM   #18
Registered Member
 
Join Date: Feb 2016
Posts: 8
Country: United States
Quote:
Originally Posted by RobertV View Post
The actual login page or just the "Logged Out" error message?
Since you only have 2 fillups, can you please log out of the app completely (Settings-> Log Out) and then login again, and enter those 2 fuel ups?
Please let me know if the Logged Out error message comes up again.
I got the logged our error.

Well I didn't read your instructions very well but this is what I did.

I logged out of app deleted it.
I logged into the site and entered my 2 fill ups.
I reinstalled the app and logged in. It synced up and is working with no error.

Sorry I didn't log out and then log back in to enter the fuelups.
This probably won't help

But I appreciate you help. I am glad that mine is working again.
groundtrooper is offline   Reply With Quote
Old 08-02-2016, 05:22 AM   #19
Registered Member
 
RobertV's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 1,900
Country: United States
Location: San Antonio, TX
Anyone still experiencing the "Logged Out" error message?
__________________

RobertV is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -8. The time now is 11:35 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.