Still getting Sync Error - Fuelly Forums

Android Users - Coming Soon! - Migrating from aCar 4.8 to 5.0

Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-25-2014, 06:48 AM   #1
Registered Member
 
Join Date: Jul 2014
Posts: 2
Country: United States
Location: Connecticut
Still getting Sync Error

I signed up for Fuely a few days ago and entered the last 7 months into the website. When I open the iOS app I get the following message:

Sync Error:
Unable to save as the fuel-up or vehicle had previously been deleted from Fuely.

If I click OK I can see my AVG MPG and all my stats, plus the picture of my car. Is this a know issue still? I read an old thread that said this should be fixed with the current update.
__________________

JayDeZ is offline   Reply With Quote
Old 07-31-2014, 03:24 PM   #2
Registered Member
 
Join Date: Jul 2014
Posts: 4
Country: United States
Location: Central Texas
I'm getting same issue...
__________________

rossn2 is offline   Reply With Quote
Old 07-31-2014, 07:48 PM   #3
Registered Member
 
Join Date: Jun 2013
Location: Ft. Worth, Texas
Posts: 149
Country: United States
Location: Fort Worth, TX
I presume uninstalling and re-installing the app and then logging in doesn't resolve the issue for you?

Everything on your vehicle page looks accurate so I'm going to run a few tests to try to determine what might be causing that errant error message for you both.
__________________
Fuelly iOS Developer & Team Window Washer
joshlehman is offline   Reply With Quote
Old 08-01-2014, 03:50 AM   #4
Registered Member
 
Join Date: Jul 2014
Posts: 4
Country: United States
Location: Central Texas
I corrected stuff on my vehicle page using my laptop. The SYNC error I'm getting when using my IPHONE 4S is stating that the "Vehicle was deleted" which makes no sense when I hit the Submit button
rossn2 is offline   Reply With Quote
Old 08-01-2014, 08:29 AM   #5
Registered Member
 
Join Date: Jun 2013
Location: Ft. Worth, Texas
Posts: 149
Country: United States
Location: Fort Worth, TX
Would you mind going into the Settings area and tapping "Send Debug Data" and just include your Fuelly account name in the email before sending it to me. Thanks!
__________________
Fuelly iOS Developer & Team Window Washer
joshlehman is offline   Reply With Quote
Old 08-01-2014, 01:28 PM   #6
Registered Member
 
Join Date: Jul 2014
Posts: 2
Country: United States
Location: Connecticut
I uninstalled it and reinstalled it. seems to be working now. I will let you know if it goes back to not working.
JayDeZ is offline   Reply With Quote
Old 08-03-2014, 04:46 AM   #7
Registered Member
 
Join Date: Jul 2014
Posts: 4
Country: United States
Location: Central Texas
Quote:
Would you mind going into the Settings area and tapping "Send Debug Data" and just include your Fuelly account name in the email before sending it to me. Thanks!
Could not find the Send Debug Data button...So, I just deleted and reinstalled the app..it seems to be working better now..
rossn2 is offline   Reply With Quote
Old 08-14-2014, 09:47 AM   #8
Registered Member
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 1
Country: United States
Deleting and reinstalling the app fixed the issue for me too. It also fixed the issue of the 'city vs. highway' graph being incorrect.
__________________

Mickey614 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -8. The time now is 08:37 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.