Trouble importing data into Fuelly - Fuelly Forums

Android Users - Coming Soon! - Migrating from aCar 4.8 to 5.0

Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 10-03-2017, 11:43 AM   #1
Registered Member
 
Join Date: Oct 2017
Posts: 1
Country: United States
Location: Clarkston, MI
Trouble importing data into Fuelly

When I try to upload my CSV file into Fuelly it says that I do not have enough fields beginning with row 2. I have "odometer", "gallons", & "fuelup_date" column headings. All the rows below are fully populated with data. What am I doing wrong?
__________________

chuck2 is offline   Reply With Quote
Old 10-04-2017, 06:28 AM   #2
Site Team
 
Join Date: Sep 2016
Posts: 625
Country: United States
I don't know if you have looked at the import guide: Importing Your Data Into Fuelly

If not, please check there.

If you still have trouble, please send the CSV to support@fuelly.com and we can likely help.
EMY92 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -8. The time now is 11:51 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.