Did 2 new fuel economy mods - Page 2 - Fuelly Forums

Android Users - Coming Soon! - Migrating from aCar 4.8 to 5.0

Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-25-2006, 04:58 PM   #11
*shrug*
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 6,195
Country: United States
Talking about your 150mpg

Talking about your 150mpg fill up.
__________________

SVOboy is offline   Reply With Quote
Old 01-25-2006, 05:09 PM   #12
Registered Member
 
Compaq888's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 1,460
Country: United States
Re: Talking about your 150mpg

Quote:
Originally Posted by SVOboy
Talking about your 150mpg fill up.
oh, that was my fault in the end. I forgot to reset the trip after the 36 mile run. So it was 13.7 miles.

13.7 miles on .341 gallons of fuel.
which 40.17mpg. But that fill up is still too small to be accurate.

Let's just leave it that my car gets 31mpg on the freeway till I find a better flatter route.
__________________

__________________

Compaq888 is offline   Reply With Quote
Old 01-25-2006, 08:16 PM   #13
Registered Member
 
JanGeo's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 2,442
Country: United States
Send a message via Yahoo to JanGeo
mileage testing

You guys ever think of connecting up a separate gas tank or several 1 gallon tanks that have different additives mixed into it and then switch between tanks while driving to see how the MPG changes. Would require a connection to the intake of a fuel pump NOT inside the gas tank to do it of course. When I ran gas tests on my Rambler back in the 70's I had a 1 gallon glass jug on the front seat through the fire wall to the fuel pump and watched the gas go down on a test run then came back and measured the gas used with a measuring cup.

Ahhh the good old days when gas was $0.259 a gallon and I still couldn't afford it!
JanGeo is offline   Reply With Quote
Old 01-25-2006, 08:25 PM   #14
*shrug*
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 6,195
Country: United States
This is pretty easy to do,

This is pretty easy to do, the SVO people use two 3 way solenoids to set it up, flick of a switch.
SVOboy is offline   Reply With Quote
Old 01-26-2006, 12:01 PM   #15
*shrug*
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 6,195
Country: United States
I still can't figure out how

I still can't figure out how that thing is set up, do a full engine bay shot or something. Also, how is the tubo going to help anything if it's not hooked directly to the vacuum of the intake?
__________________

SVOboy is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Incorrect Milage Calcuatlion PatM Fuelly Web Support and Community News 4 07-17-2009 08:21 PM
Missing Fuelup jmonty Fuelly Web Support and Community News 3 05-27-2009 05:10 AM
Pulse and Glide? Pete7874 General Fuel Topics 24 02-26-2009 12:11 PM
total fuel cost for fill-up instead of price per gallon EmptyH Fuelly Web Support and Community News 1 08-26-2008 12:14 PM
"active" aero grille slats on 06 civic concept MetroMPG General Fuel Topics 21 01-03-2006 01:02 PM

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -8. The time now is 04:17 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.