gallons purchased or gallon capacity? - Fuelly Forums

Android Users - Coming Soon! - Migrating from aCar 4.8 to 5.0

Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-22-2010, 07:57 AM   #1
Junior Member
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 1
Country: United States
gallons purchased or gallon capacity?

when i buy fuel do i enter the number of gallons purchased or # of gallons now in the vehicle as in max tank capacity?
__________________

Rangel59CTD is offline   Reply With Quote
Old 12-22-2010, 07:58 AM   #2
Senior Member
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 260
Country: United States
Location: McMinnville, OR
The amount of fuel purchased.
__________________

mathowie is offline   Reply With Quote
Old 02-13-2011, 01:17 AM   #3
Junior Member
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 1
Country: United States
Location: Fort Lauderdale
Ditto.
09lugala44 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -8. The time now is 10:09 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.