Is Instrumentation Important? - Page 5 - Fuelly Forums

Android Users - Coming Soon! - Migrating from aCar 4.8 to 5.0

Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-04-2006, 08:00 AM   #41
Registered Member
 
Compaq888's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 1,460
Country: United States
Quote:
Originally Posted by SVOboy
Taking off without the throttle is such a pain, my gearing doesn't like it, , anyway though, it's good to find where you pedal is, which makes me think I should adjust my pedal but whatevs.
I noticed taking off without throttle is only good on level surfaces. On an incline, even a small one the car chokes. I only use the no throttle feature when pulling out of a parking lot or backing up.
__________________

__________________

Compaq888 is offline   Reply With Quote
Old 08-04-2006, 08:02 AM   #42
*shrug*
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 6,195
Country: United States
Eh, I'm too lazy to spend half an hour finessing my way out of a parking spot. Throttle ftw.
__________________

SVOboy is offline   Reply With Quote
Old 08-04-2006, 10:20 PM   #43
Registered Member
 
philmcneal's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 333
Country: Canada
insturmentation can be very annoying, for example the sun shining in your face while your driving! (Do I have to give in to sunglasses ?) Sometimes I forget to hide the scanguage from my dash so when it cooks in the sun (it gets disabled until it cools down) I'm better off just driving without it.

And without instrumentation and espically in the city, I can avoid potholes better although kinda scary I"m starting to memorize which potholes come out of where... :O

although sometimes in 5th gear I can't figure out if my foot is doing the job properly or not so instrumentation there is a gassaver!

Plus you can't go wrong with checking engine codes and other goodies like battery voltage.
__________________
If your reading this, then good for you, your saving some gas because your here.
philmcneal is offline   Reply With Quote
Old 08-04-2006, 10:21 PM   #44
*shrug*
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 6,195
Country: United States
Sell your scangauge to compaq then.
SVOboy is offline   Reply With Quote
Old 08-05-2006, 06:22 AM   #45
FE nut
 
diamondlarry's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 1,020
Country: United States
Quote:
Originally Posted by SVOboy
Sell your scangauge to compaq then.
Not likely. He doesn't "need" it.
__________________
Horsepower is how hard you hit the wall, torque is how much of the wall you take with you.

2007 Prius,



Team Slow Burn
diamondlarry is offline   Reply With Quote
Old 08-05-2006, 06:30 AM   #46
Registered Member
 
krousdb's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 1,480
Country: United States
Location: Raleigh, NC
Still willing to pay $50 for a scanguage.
__________________

__________________


krousdb is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Text Query vr4Legacy Fuelly Web Support and Community News 3 03-17-2011 02:09 AM
A feature I'd like Fuelly to add to site Keen4Green Fuelly Web Support and Community News 5 05-29-2010 07:25 AM
Reporting capabilities via SMS? hidesertmlb Fuelly Web Support and Community News 4 09-02-2008 01:02 AM
Found another way to save on gas. Compaq888 General Fuel Topics 42 03-16-2006 05:48 PM
Drive 55 SVOboy Hypermiling 15 10-29-2005 12:13 PM

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -8. The time now is 06:29 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.