Fuelly Forums

Fuelly Forums (http://www.fuelly.com/forums/)
-   Fuelly Web Support and Community News (http://www.fuelly.com/forums/f2/)
-   -   Fuelly mobile site (m.fuelly.com) (http://www.fuelly.com/forums/f2/fuelly-mobile-site-m-fuelly-com-600.html)

RobP 05-12-2011 08:15 PM

Fuelly mobile site (m.fuelly.com)
 
Has the code recently been changed on the fuelly mobile site? It worked perfectly on my Blackberry (9700) until a couple of days ago. Now when it loads, I get a blank screen. Anyone else getting this issue.

pb 05-12-2011 10:15 PM

No we haven't updated the code at the mobile site recently. Did the 9700 get an OS update?

You might try powering down, pulling the battery, and starting up again. Other BB Fuelly users have mentioned this helps reset things from time to time.

RobP 05-12-2011 10:39 PM

No OS updates. I have cleared the cache and cookies. I'll try a reboot and see if that does the trick. This site seems to be the only one giving me issues.

Thanks.

caveman75 05-14-2011 02:53 AM

Attempted to add a Prius to site and it will not let me get beyond model of vehicle, i.e. Toyota.

pb 05-14-2011 03:27 AM

Sorry about the trouble caveman75. Looks like you already closed your account but if you want to come back we can troubleshoot a bit. Most often that type of problem is related to browser settings. If you let me know what browser/OS you're using I can add some suggestions for you.

flyingman 05-14-2011 09:24 PM

I got a new BB Curve, came preloaded with all my apps, addresses etc from the company.

When I try to SMS my refuel, it sends me an error that number is wrong?

pb 05-14-2011 10:30 PM

flyingman, can you go into your SMS history and get the exact error message? We send error messages, and the phone companies send error messages so it helps to have the exact message to know what the problem is.

aron 05-16-2011 01:46 PM

FWIW, when I try to add a fuel up with my BB Torch it presses the button but nothing happens. I have to open the standard site and add it that way. Haven't tried on iphone yet.

pb 05-17-2011 01:55 AM

aron, do you have JavaScript enabled on your Torch? JavaScript is required to post at the mobile site, but not at the standard site. That could be why you're seeing the difference. In the BB browser it's at Menu->Options->Browser Configuration, then make sure "Support Javascript" is checked.

NotHisRealName 06-11-2011 07:02 PM

I'm using a HTC Incredible and can't get past the login page. It gives me a login error:

"The form wasn't submitted properly, there's no email defined. Go back and try again, or if you get this message frequently please contact us and describe the problem".

Well... there you go. I've tried multiple times with both my email address and my user name (in the email section) with my correct password, but have no luck logging.


All times are GMT -8. The time now is 11:49 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.