Fuelly Forums

Fuelly Forums (https://www.fuelly.com/forums/)
-   Fuelly Web Support and Community News (https://www.fuelly.com/forums/f2/)
-   -   Fuelly badge not updating for about 2 - 3 weeks (https://www.fuelly.com/forums/f2/fuelly-badge-not-updating-for-about-2-3-weeks-1163.html)

Need 05-15-2012 11:03 PM

Fuelly badge not updating for about 2 - 3 weeks
 
I use SMS to add fill-ups. The image linked in my badge signature stopped updated after my 5th fill-up. I am at my 9th fill-up now. Strangely enough, the image linked in the preview link shows the correct number of fill-ups. Did the mefi.us site stop getting notice of SMS fill-ups to update badge image?

Incorrect Image:
https://mefi.us/images/fuelly/sig-us/120412.png

Correct Image:
https://www.fuelly.com/sig-us/preview/120412.png

MMUK 05-15-2012 11:36 PM

Have you tried doing a hard refresh (control-R) on your browser, or tried looking via a different computer or browser?

(I'm just wondering if there is a stale image stuck somewhere).

Need 05-15-2012 11:51 PM

Yes. Tried both hard refresh and different browser. Both still show the mefi-us image showing only 5 fill-ups. What do you see when you look at the mefi.us image? The fuelly.com image shows 9 fill-ups.

pb 05-16-2012 12:24 AM

I just reset your mefi.us image. We've been having some trouble with our image server, and just moved to new hardware on Monday. Sorry about the inconvenience, let me know if you're still not seeing updates after your next fuel-up.

We write new images after a fuel-up. So you could always try adding a test fuel-up if this happens again.

Need 05-16-2012 01:20 AM

Yes, the mefi.us image is now updated. I could wait until the next fill-up to test if it auto update. I am already half empty. Will update the thread next week to report back.

Psyke 05-16-2012 03:03 AM

I just noticed 3 different averages, 2 on fuely, and one the site badge. Nn the dashboard, I'm seeing 15.1L/100km on the dashboard, and 15.4L when I go into my profile (15.4 is the correct value). Number of fuelups, Best, KM's tracked and cost are identical.

Site badge is showing 15.3 and is only showing 6 fillups on an external site; site badge when viewed on Fuelly looks fine. Temp cache has been cleared, and tried from another PC which has never been on the sites.

Cheers!

Steph S.

pb 05-16-2012 03:39 AM

Psyke, the dashboard is showing you a running average rather than your overall average. That's the difference.

I'm still looking at badge issues. It's possible our server move on Monday ended up using an older snapshot of the badges. I'm regenerating all of the badges now, so they should be all up to date within an hour or so.

Psyke 05-16-2012 04:22 AM

Excellent. thanks pb.

jrtorress 05-16-2012 10:30 AM

pb, I've already tried to add a test fill up with my tundra and my badge/signature is still not working. It works for my other truck after the test fill up, but wont for my tundra.

Is there some sort of reset you can do please?

pb 05-16-2012 11:33 AM

We're still working on the image server—having some more problems with it today. I'll be regenerating badges again, so give us some time to get things up to date and stable. Sorry about the hassle.


All times are GMT -8. The time now is 12:20 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.