Fuelly Forums

Fuelly Forums (https://www.fuelly.com/forums/)
-   Fuelly Web Support and Community News (https://www.fuelly.com/forums/f2/)
-   -   problems with update (https://www.fuelly.com/forums/f2/problems-with-update-16396.html)

daveyonthemove 07-06-2014 07:41 AM

My stats read 54mpg, but my badge reads 45mpg!https://badges.fuelly.com/images/sig-us/277811.png

Is there a fix for this?

toyfan1 07-06-2014 04:37 PM

how about the weird email i received stating that i needed to update my 650cc motorcycle because fuelly thinks its a 250cc. i go to my account and all was in order? was still listed as a 650cc. my bike was not ever offered as a 250cc.

freddie 07-07-2014 09:03 AM

Quote:

Originally Posted by daveyonthemove (Post 177443)
My stats read 54mpg, but my badge reads 45mpg!https://badges.fuelly.com/images/sig-us/277811.png

Is there a fix for this?

Your car does have a MPG of 45. Perhaps you are looking at the dashboard and seeing a higher number since that displays the avg of your last 10 fuelups. That feature is working the same as it was previously.

freddie 07-07-2014 09:05 AM

Quote:

Originally Posted by Hotfordcat (Post 177425)
I belong to www.fordfestiva.com and since the upgrade the Fuelly pictures in my signature have changed to two black squares with white Xs in them.

Please post the signature image links that you are using.

freddie 07-07-2014 09:05 AM

Quote:

Originally Posted by ThePapaJohn (Post 177426)
I added a new vehicle to my Garage. I have put in my data for a few fill ups, and notes ` but when I'm looking at my NOX it is showing that there have been no fillups or notes....

PapaJohn

Can you describe the issue in more detail? I see 4 fuelups and 3 notes.

leester333 07-07-2014 06:25 PM

Field Validation problems
 
I am using a Verizon Motorola Razer running Android, using the "Fuelly App" to access the Fuelly mobile site. When trying to add a fill-up, the "gallons" field won't validate, as it jumps back to that field every time I hit the "add fuel-up" button. So, I have to go to the full-site on my phone and it will work there, but it takes considerably more time.

This was not an issue before the recent major update. Any ideas?

Thanks!

freddie 07-07-2014 06:46 PM

Quote:

Originally Posted by leester333 (Post 177525)
I am using a Verizon Motorola Razer running Android, using the "Fuelly App" to access the Fuelly mobile site. When trying to add a fill-up, the "gallons" field won't validate, as it jumps back to that field every time I hit the "add fuel-up" button. So, I have to go to the full-site on my phone and it will work there, but it takes considerably more time.

This was not an issue before the recent major update. Any ideas?

Thanks!

You are using m.fuelly.com? Are you using the default Android browser? When you press "Add Fuel-up", are you given an error message beneath the Gallons input box?

IanArg 07-08-2014 07:00 AM

Most of my data is now wrong, price paid is incorrect, errors quanities and I assume because of this all the dashboards are showing weird data.

freddie 07-08-2014 07:10 AM

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by IanArg (Post 177541)
Most of my data is now wrong, price paid is incorrect, errors quanities and I assume because of this all the dashboards are showing weird data.

The three low prices for your recent fuelups are due to a bug in the SMS fuelup service, which has been resolved but the prices needed to be corrected manually. I have updated those. I will leave it up to you to change the fuelups with 1,279 and 118.90 values as those were brought over just as they were previously entered by you.

OLD Fuelly

Attachment 1609

NEW Fuelly

Attachment 1610

garythompsonis 07-08-2014 09:57 AM

The settings have changed, I am in uk where I need to add a fuel up by litres not gallons. But I want by economy displayed in mpg as it was before the update


All times are GMT -8. The time now is 10:56 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.