Confirmed: Custom Stats keep disapearing! [logged] - Fuelly Forums

Android Users - Coming Soon! - Migrating from aCar 4.8 to 5.0

Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-11-2014, 11:06 PM   #1
Registered Member
 
Join Date: May 2013
Location: Swindon UK
Posts: 11
Country: United Kingdom
Location: Swindon
Custom Stats keep disapearing! [logged]

Since the web update my Custom Stats in my Vehicle page have disappeared! But when I put them back, the next time I login they've disappeared again!

Plus (I've mentioned in another thread) My 'Skoda' Fabia Greenline II Estate now seems to be a Custom Vehicle! and 'Skoda' doesn't seem to be in the list of Manufacturers any more!
__________________

__________________
Simoneale1973 is offline   Reply With Quote
Old 06-12-2014, 06:48 AM   #2
Registered Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 3
Country: Canada
Location: Richmond Hill, Ont
I just logged in and all my custom stats over the last for years are all gone. How to I retrive them?
__________________

SpaceJeep is offline   Reply With Quote
Old 06-12-2014, 07:47 AM   #3
Registered Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 3
Country: Canada
Location: Richmond Hill, Ont
Same thing happened to me. I just spend an hour setting up all my custom stats for the last 4 years and when i logged back in they all disappeared!!
SpaceJeep is offline   Reply With Quote
Old 06-13-2014, 09:20 AM   #4
Registered Member
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 1
Country: United States
Location: US
I also would like to see this resolved. The custom stats are great, but not if I lose them when I leave the page.
dbsplanet is offline   Reply With Quote
Old 06-13-2014, 05:00 PM   #5
Registered Member
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 2
Country: United States
Location: Portland, OR
My custom stats also disappeared when website upgraded. Also, when I re-add them some odd things happen. I added "miles per G" for "last 3 months" and "last tank". Each of these showed zero and did not print the time frame (eg. "last 3 months"). Also, I added "MPG" for "last 3 months", and while this did print the "last 3 months", the value was obviously wrong.

I haven't checked whether the stats go away after logging out, as has been reported here.
wnshall is offline   Reply With Quote
Old 06-13-2014, 05:10 PM   #6
Registered Member
 
RobertV's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 1,900
Country: United States
Location: San Antonio, TX
I'm sorry for the frustrations. We're looking into this and hope to have a resolution ASAP!
RobertV is offline   Reply With Quote
Old 06-16-2014, 01:23 PM   #7
Registered Member
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 2
Country: United States
Please give us an update when you think you have it fixed that way we know when to go back in and set them up.
__________________

bakerf72 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -8. The time now is 07:52 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.