Data Import Test - Page 3 - Fuelly Forums

Android Users - Coming Soon! - Migrating from aCar 4.8 to 5.0

Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-02-2008, 11:40 AM   #21
Junior Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 2
Country: United States
Wow, you guys are fast. Did you change it to accept extra columns and out-of-order columns recently? Because yesterday I had errors trying to import my file until I cleaned it up. But, as you mentioned, it wasn't a tough thing to do.

Thanks for all the work. This is a great site and the import is a real nice feature.
__________________

IronMan is offline   Reply With Quote
Old 09-02-2008, 01:00 PM   #22
Junior Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 1
Country: United States
Just imported 467 records for my 94 accord, 357 records for my 98 crv and 25 records for my 08 legacy. Everything went fine. I still have some recent entries to add but I'm almost there! I've been keeping gas mileage records on all my vehicles back to my first car in 1981. Thanks for a great website.
__________________

RavenFan is offline   Reply With Quote
Old 09-04-2008, 12:56 AM   #23
Junior Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 2
Country: United States
Location: SL,UT
I'm trying to import but it doesn't like my odometer column. It tells me that at least one value isn't numeric. I've got the column formatted as numeric to one decimal place. When I remove the decimal, the upload works fine. Anyone else run into this?
zahampton is offline   Reply With Quote
Old 09-04-2008, 01:51 AM   #24
pb
Senior Member
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 1,588
Country: United States
Location: Corvallis, OR
zahampton, I don't think it was the decimal causing the problem with your import. When I took a look at the CSV file you uploaded, it had several blank rows at the bottom of the file. You had three rows of blank values that looked like this: ,,,,,,,,,.

So when the importer hit that line, it expected some values and said, "Hey, that's not numeric!" I just updated the importer to ignore all completely blank rows in a CSV file. So you should be able to import your fuel-ups now.
pb is offline   Reply With Quote
Old 09-04-2008, 01:04 PM   #25
Junior Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 3
Country: United States
Location: Wilmington, DE
Just uploaded 140 records. Once I had my columns and data done correctly, the upload went fine.
TristanP is offline   Reply With Quote
Old 09-18-2008, 04:09 AM   #26
Junior Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 1
Country: United States
Location: OC, CA
Just imported data from some other mpg tracking site. After I cleaned the data and saved it as a CSV, the upload went very smoothly. The import howto is a big help!
__________________

ryanruppe is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -8. The time now is 01:15 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.