Incorrect photo displaying - Fuelly Forums

Android Users - Coming Soon! - Migrating from aCar 4.8 to 5.0

Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-18-2011, 01:11 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 3
Country: United States
Location: Hemet, CA
Incorrect photo displaying

I changed the photo for one of my vehicles, and on the vehicle profile page, the image has changed to the new one, but on my dashboard, it's still the old one. Did I do something wrong? Or does the system just take a while to update photos?
__________________

wiskow is offline   Reply With Quote
Old 06-18-2011, 01:40 PM   #2
pb
Senior Member
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 1,588
Country: United States
Location: Corvallis, OR
Sounds like you're seeing a locally cached version of the picture. To make sure you have the latest version go to the page where you're seeing the old picture and try a hard refresh--that's Ctrl+Shift+R in most browsers. For specific instructions for your browser take a look at these instructions on Wikipedia.
__________________

pb is offline   Reply With Quote
Old 06-18-2011, 03:37 PM   #3
Junior Member
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 3
Country: United States
Location: Hemet, CA
That worked perfectly with Firefox. Thanks for your help!
wiskow is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -8. The time now is 03:43 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.