Not Being Allowed to Switch Between Gallons & L per 100 km - Fuelly Forums

Android Users - Coming Soon! - Migrating from aCar 4.8 to 5.0

Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-17-2014, 04:16 AM   #1
Registered Member
 
Join Date: May 2014
Posts: 6
Country: Canada
Not Being Allowed to Switch Between Gallons & L per 100 km

Added a fuel-up yesterday. It took ages for it to show up on the 2014 Kia Rondo Mileage page that lists all the 2014 Kia Rondos. When it finally did, it showed in L per 100 km as it is supposed to, but whenever I clicked onto my own listing, the figures showed in gallons & miles. I have tried changing it, but nothing happens. Let it go yesterday thinking it was a glitch, but it still will not display in litres today. What have I done .
__________________

howfarcanigo is offline   Reply With Quote
Old 09-17-2014, 05:18 AM   #2
Registered Member
 
Join Date: May 2014
Posts: 6
Country: Canada
Ok, this is just too weird. Just cleared my cache and now the 2014 Kia Rondo Mileage page for all the Rondos shows in miles/gallons and I can't change it, but my own listing shows in L/100 km.
__________________

howfarcanigo is offline   Reply With Quote
Old 09-17-2014, 05:51 PM   #3
Registered Member
 
RobertV's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 1,900
Country: United States
Location: San Antonio, TX
What are your display units set to?
This is located on the top left corner of the main site-
RobertV is offline   Reply With Quote
Old 09-18-2014, 04:32 AM   #4
Registered Member
 
Join Date: May 2014
Posts: 6
Country: Canada
Thanks for the reply Robert. When I posted yesterday, the display units were showing in US. (Very weird as I've never used the US calculation as I'm from Canada). I tried changing it multiple times back to L per 100 km, but the site wouldn't let me. I see there is a post today from someone in the United Kingdom who seems to be having the same issue so there must be something going on. When I checked this a.m., my account is back to L per 100 km. It did this on its own without me changing anything.

The site was very wonky for me yesterday. When I added the fuel-up it took ages for it to show and when I posted my second comment in this thread, it didn't show up (for me to see) until this a.m.
howfarcanigo is offline   Reply With Quote
Old 09-18-2014, 05:36 AM   #5
Registered Member
 
RobertV's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 1,900
Country: United States
Location: San Antonio, TX
Quote:
Originally Posted by howfarcanigo View Post
Thanks for the reply Robert. When I posted yesterday, the display units were showing in US. (Very weird as I've never used the US calculation as I'm from Canada). I tried changing it multiple times back to L per 100 km, but the site wouldn't let me. I see there is a post today from someone in the United Kingdom who seems to be having the same issue so there must be something going on. When I checked this a.m., my account is back to L per 100 km. It did this on its own without me changing anything.

The site was very wonky for me yesterday. When I added the fuel-up it took ages for it to show and when I posted my second comment in this thread, it didn't show up (for me to see) until this a.m.
Can you try adding a test fill-up today and let me know if you still have trouble?

As far as the posts not showing up, we were having issues with the forums caching and then hanging onto it for way too long. We've since resolved that, but please let me know if you experience it again!
RobertV is offline   Reply With Quote
Old 09-18-2014, 06:32 AM   #6
Registered Member
 
RobertV's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 1,900
Country: United States
Location: San Antonio, TX
What browser were you using when you were experiencing the aforementioned issues?
RobertV is offline   Reply With Quote
Old 09-19-2014, 05:33 AM   #7
Registered Member
 
Join Date: May 2014
Posts: 6
Country: Canada
Tried a test fill-up today and all seemed OK. I was using Internet Explorer when I was having the problems.
__________________

howfarcanigo is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -8. The time now is 12:16 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.