Problem entering data - Fuelly Forums

Click here to see important news regarding the aCar App

Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-01-2018, 05:06 AM   #1
wbw
Registered Member
 
Join Date: Feb 2014
Location: York Pa.
Posts: 2
Country: United States
Problem entering data

Hello all. Been using Fuelly for a few years but now have a question. I now have three vehicles entered for tracking. For the first two vehicles I can enter 'Miles since last fill up'. For the third vehicle which I have just added, I am not offered that box. Instead the screen asks for 'odometer reading'. I prefer the miles since last fill up. How can I get that option for my miles instead of odometer reading?

BTW, I am entering data from my computer, not an App.

Thanks for any help.
__________________

wbw is offline   Reply With Quote
Old 04-01-2018, 07:23 AM   #2
Registered Member
 
Join Date: Jun 2017
Posts: 618
Country: United Kingdom
Location: Kirkcaldy
Welcome. Go to the vehicle in question and select Edit Vehicle. Right at the top (under the blue band), where it says "Track fuel-ups with trip miles/km or odometer reading?", is the choice between Odometer or Trip miles. You want to select Trip miles.
__________________

__________________
2006 Honda Jazz 1.2i-DSi S Vivid Blue Pearl
JockoT is offline   Reply With Quote
Old 04-01-2018, 08:27 AM   #3
wbw
Registered Member
 
Join Date: Feb 2014
Location: York Pa.
Posts: 2
Country: United States
Thank you jockoT. That solved the problem.
wbw is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


» Fuelly Android Apps
Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -8. The time now is 07:09 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.