Small issue with fuel entry, leading zero - Fuelly Forums

Android Users - Coming Soon! - Migrating from aCar 4.8 to 5.0

Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-06-2013, 01:42 AM   #1
Junior Member
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 2
Country: United States
Small issue with fuel entry, leading zero

My scooter often require less than 1 gallon of gas to top it off, and I've noticed the mobile site error trapping requires me to enter a leading zero. 0.9 works, but .9 does not. I'd think .9 should still be a valid number.
__________________

metalfan49 is offline   Reply With Quote
Old 08-07-2013, 08:08 AM   #2
Member
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 33
Country: United States
Location: Gainesville, FL
When I had my 150cc scooter I noticed the same thing. I just always put the 0 in.
waterboysh is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -8. The time now is 04:28 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.