website data bug from recent change ? OR is it just me ? - Fuelly Forums

Android Users - Coming Soon! - Migrating from aCar 4.8 to 5.0

Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-31-2014, 07:19 PM   #1
Registered Member
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 4
Country: Australia
Location: FNQ, AU
website data bug from recent change ? OR is it just me ?

G'day Folks,

I just added a fuel up from 2 days ago and it is not picked up in the graphing or statistics.

If I look at the complete log of my entries for the forester the latest 2 entries for January 2014, show at the bottom without the year. I have been successful with other entries in the month, the most recent being for the 19th. But the 30th's fuel up and the note on the 31st are seemingly being handled incorrectly to my understanding of how this site should work.

Is it just my data or more widespread ? I cannot see anything awry that I can edit.

Can anyone shed some light on this please ?

Cheers,

Jim
__________________

JimAU is offline   Reply With Quote
Old 01-31-2014, 08:44 PM   #2
Site Team / Moderator
 
Jay2TheRescue's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Northern Virginia
Posts: 4,657
Country: United States
Location: Northern Virginia
This is why... 20,103 Odometer

You went from 199,000 KM to 20,103 KM. It knows something is up, so its not displaying it.
__________________

__________________






Jay2TheRescue is offline   Reply With Quote
Old 01-31-2014, 09:00 PM   #3
Registered Member
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 4
Country: Australia
Location: FNQ, AU
Thumbs up

Quote:
Originally Posted by Jay2TheRescue View Post
This is why... 20,103 Odometer
Thank you , case closed.
{I am not going to mention how long I looked at that before posting.}
JimAU is offline   Reply With Quote
Old 01-31-2014, 09:34 PM   #4
Site Team / Moderator
 
Jay2TheRescue's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Northern Virginia
Posts: 4,657
Country: United States
Location: Northern Virginia
You're welcome. I'm glad I could figure it out. I don't deal with the technical side of things here, so I'm always glad when I can figure something out.
__________________






Jay2TheRescue is offline   Reply With Quote
Old 02-03-2014, 10:57 PM   #5
Registered Member
 
RobertV's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 1,900
Country: United States
Location: San Antonio, TX
Jay, you're username fits.
RobertV is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
bug, bug report, graphing, statistical display, website

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -8. The time now is 04:30 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.