Import ACar Data Into Gas Cubby - Page 2 - Fuelly Forums

Android Users - Coming Soon! - Migrating from aCar 4.8 to 5.0

Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-11-2016, 05:40 PM   #11
Registered Member
 
RobertV's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 1,900
Country: United States
Location: San Antonio, TX
Quote:
Originally Posted by jodfie View Post
can you elaborate a little more on this process?
I'm not even sure I understand what they were trying to say.

You can Export your GasCubby data to CSV and then merge it with aCar data by importing it into aCar. But that should be a very easy process as aCar is currently built to accept a GasCubby import.
__________________

RobertV is offline   Reply With Quote
Old 01-25-2016, 09:30 AM   #12
Registered Member
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 10
Country: United States
Quote:
Originally Posted by RobertV View Post
I'm not even sure I understand what they were trying to say.

You can Export your GasCubby data to CSV and then merge it with aCar data by importing it into aCar. But that should be a very easy process as aCar is currently built to accept a GasCubby import.
Robert I was talking about the opposite of that and going from aCar into GasCubby which there isn't an easy way to do that. The only way to do that is to get your CSV file from aCar and then normalize the data to GasCubby standards and insert it into the SQLlite database. That is what I have been talking about and what Jodfie was asking for help with.
__________________

therza2169 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -8. The time now is 02:40 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.