Does "Miles" on Fuelly Mobile = Odometer at time of fuel up? - Fuelly Forums

Android Users - Coming Soon! - Migrating from aCar 4.8 to 5.0

Go Back   Fuelly Forums > Fuelly Community Support > GasTracker - iPhone App
Search Today's Posts Mark Forums Read Click Here to Login
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-06-2014, 11:54 AM   #1
Registered Member
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 2
Country: United States
Location: Idaho
Does "Miles" on Fuelly Mobile = Odometer at time of fuel up?

Greetings!

I just logged my first fill-up yesterday using the Fuelly Mobile on my iPhone. I was just wondering whether I was doing it right.

I bought a new car and the dealer filled the tank before I left. At that time, the odometer read 7. I drove it about two weeks, stopped for gas (I was on empty), filled it up. At that time, the odometer read 311.

My question: in the "miles" box on Fuelly Mobile, do I put 7 or 311? I put 311, but I wanted to be sure I was doing this right..

Thank you!

James
__________________

jhstewart is offline   Reply With Quote
Old 02-06-2014, 04:25 PM   #2
Registered Member
 
Join Date: Nov 2013
Location: Houston, Tx
Posts: 95
Country: United States
Location: Houston, Tx
Send a message via Skype™ to rfruth
311 - 7 imo
__________________

__________________

rfruth is offline   Reply With Quote
Old 02-06-2014, 09:21 PM   #3
Cie
Registered Member
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 4
Country: United Kingdom
Location: Salisbury, Wiltshire, UK
You can do either, depending on how you've set your car up on fuelly. Personally I think it's easier to just add the odometer reading, so I edited my car and right at the top it says:

Quote:
Track fuel-ups with trip miles/km or odometer reading?

Odometer Trip Miles (or km) [more info]
So I clicked on Odometer. Done!
Cie is offline   Reply With Quote
Old 02-07-2014, 10:34 AM   #4
Registered Member
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 2
Country: United States
Location: Idaho
Quote:
Originally Posted by Cie View Post
You can do either, depending on how you've set your car up on fuelly. Personally I think it's easier to just add the odometer reading, so I edited my car and right at the top it says:

So I clicked on Odometer. Done!
Thank you! I decided to delete the only fuel-up that I posted, then edited my car's profile, and changed it to odometer, then re-added that fuel-up.

Thanks for helping me get this straightened out!
jhstewart is offline   Reply With Quote
Old 02-07-2014, 10:41 AM   #5
Cie
Registered Member
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 4
Country: United Kingdom
Location: Salisbury, Wiltshire, UK
On this page http://www.fuelly.com/driver/jhstewart/accent

To the right of 2013 Hyundai Accent • Gas L4 Sedan (Auto) there should be an edit link, it's in there as I described above.
Cie is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -8. The time now is 10:53 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.