Finally: MPFI and OBD1 Swap Completed - Page 3 - Fuelly Forums

Android Users - Coming Soon! - Migrating from aCar 4.8 to 5.0

Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-09-2006, 09:43 PM   #21
*shrug*
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 6,195
Country: United States
I'll check the pin for you

I'll check the pin for you tomorrow, think it's a19 offhand though. I'm using a manual ecu by the way.

OBD1 has two pins for the lockup, one full and one partial. Neglect the partial one and get the full (a19 I think) and I just wired it to 12v. It kicks on like normal due to pressure just being constantly wired. I have a switch though to keep it off during cold starts and such, pretty simple.
__________________

SVOboy is offline   Reply With Quote
Old 04-09-2006, 11:13 PM   #22
Registered Member
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 270
Country: United States
Send a message via AIM to molecule
how bout a closer picture of

how bout a closer picture of your ecu
there's no way its a manual
unless you added the high-side switch
i can see the high-side switch in the picture already
which is what controls the 12v/ground output on A19
thats an auto ecu bub
__________________

__________________
BE ZEITGEISTED
molecule is offline   Reply With Quote
Old 04-10-2006, 06:25 AM   #23
*shrug*
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 6,195
Country: United States
Yes, I added the 5151s, but

Yes, I added the 5151s, but for whatever reason it still will not engage the torque converter, so I said screw it, a friend is sending me a free auto p06 any day now so I'm not worried. A stock auto would come with two 5151s anyway.
SVOboy is offline   Reply With Quote
Old 04-10-2006, 07:28 AM   #24
Registered Member
 
krousdb's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 1,480
Country: United States
Location: Raleigh, NC
Another freebie for SVOboy!

Another freebie for SVOboy!
__________________


krousdb is offline   Reply With Quote
Old 04-10-2006, 09:18 AM   #25
*shrug*
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 6,195
Country: United States
Yeah well, I try to be

Yeah well, I try to be helpful.
SVOboy is offline   Reply With Quote
Old 04-10-2006, 02:15 PM   #26
Moderator
 
GasSavers_DaX's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 1,209
Country: United States
Congrats! I can't wait to

Congrats! I can't wait to do my 5-speed conversion then my MPFI/OBD-1 conversion!
GasSavers_DaX is offline   Reply With Quote
Old 04-10-2006, 04:02 PM   #27
*shrug*
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 6,195
Country: United States
Thanks, bud, I'm too excited

Thanks, bud, I'm too excited for 5 speed!
SVOboy is offline   Reply With Quote
Old 04-14-2006, 06:15 PM   #28
Registered Member
 
GasSavers_Diemaster's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 163
Country: United States
use a civic SI or EX intake

use a civic SI or EX intake tube. fits nice and snug. dont know if it will fit obd1 manis but worth a shot
__________________
I ♥ my EM2


Need this stuff gone!
http://www.honda-tech.com/zero...67053[/B]
GasSavers_Diemaster is offline   Reply With Quote
Old 04-14-2006, 06:17 PM   #29
*shrug*
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 6,195
Country: United States
It won't fit my manifold,

It won't fit my manifold, those are built for 52mm tbs or whatev, mine is 40mm. I need the cx or vx arm and airbox, which ought to be in the mail for me already.
SVOboy is offline   Reply With Quote
Old 04-14-2006, 07:05 PM   #30
Registered Member
 
Compaq888's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 1,460
Country: United States
more free parts?

more free parts?
__________________

__________________

Compaq888 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -8. The time now is 03:51 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.