Hooked up a wide band and running stupid rich. - Fuelly Forums

Android Users - Coming Soon! - Migrating from aCar 4.8 to 5.0

Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-23-2011, 07:32 AM   #1
Registered Member
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 20
Country: United States
Hooked up a wide band and running stupid rich.

Hi guys well like the title said I'm running rich. Like 11.9 at idle and 12.3 at cruseing speeds(I get 34 mixed mpg). I have a chipped p28 with a unknown chip. Here in the next few months I'll be going with the Neptune setup but for know I just need a new chip. Dose any one know of some one to burn chips for cheap?
__________________

Delsol_d15b is offline   Reply With Quote
Old 05-04-2011, 10:13 PM   #2
Registered Member
 
imzjustplayin's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 720
Country: United States
Re: Hooked up a wide band and running stupid rich.

You can't run a wideband with a P28 no matter how much you "chip it".. You need a proper engine management system if you want to use a wideband. A wideband is a lot different from a narrow band than most would know.
__________________

imzjustplayin is offline   Reply With Quote
Old 05-05-2011, 12:03 AM   #3
Registered Member
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 22
Country: United States
Re: Hooked up a wide band and running stupid rich.

i think hes asking for someone to make a basemap for him. most likely its an open loop when they burned the chip. just cutt off j1 and use the p28 map built inside. then hook up the oem o2
koji_kabuto is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -8. The time now is 09:07 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.