Scangauge 2 vs Supermid - Page 2 - Fuelly Forums

Android Users - Coming Soon! - Migrating from aCar 4.8 to 5.0

Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-03-2011, 08:11 PM   #11
Registered Member
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 3
Country: United States
Re: Scangauge 2 vs Supermid

Many thanks Holy Cow for your reply, I'm currently checking it all out, there certainly seems to be a lot to learn about !! Many thanks again for your help!
__________________

harryrestocar is offline   Reply With Quote
Old 01-04-2011, 07:06 AM   #12
Registered Member
 
theholycow's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 6,624
Country: United States
Send a message via ICQ to theholycow Send a message via AIM to theholycow Send a message via MSN to theholycow Send a message via Yahoo to theholycow
Re: Scangauge 2 vs Supermid

Ok, he's using TunerPro (which is free) and a cable from: http://www.aldlcable.com
__________________

__________________
This sig may return, some day.
theholycow is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Banner problem laserdough Fuelly Web Support and Community News 6 03-13-2012 10:21 AM
More lists? skinnious General Fuel Topics 4 12-08-2010 12:12 AM
Aftermarket Cruise Control Mighty Mira General Fuel Topics 42 01-16-2010 06:03 PM
Atlanta Auto Show GasSavers_DaX General Discussion (Off-Topic) 26 05-07-2006 06:02 PM
How I made my ****ty auto torque converter lock up without an auto ecu SVOboy Transmissions and Running Gear 17 03-29-2006 07:54 PM

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -8. The time now is 09:17 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.