Missing vehicle in iphone 4 - Fuelly Forums

Android Users - Coming Soon! - Migrating from aCar 4.8 to 5.0

Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-05-2015, 07:25 AM   #1
Registered Member
 
Join Date: May 2013
Location: Ontario, Canada
Posts: 8
Country: Canada
Location: Ontario
Missing vehicle in iphone 4

I have 4 vehicles that I currently track in Fuelly:
- Mazda Protege
- Dodge Dakota
- Honda CX500
- Honda CBR125

Problem is that the Honda CBR125 does not show up in in the iphone app. Specifically, it does not show up on my iphone 4 (ios 7.1.2) but it DOES show up on my wife's iphone 6 (ios 8.4) same fuelly account.

I added the CBR125 to fuelly about 3 months ago and it has never shown up on the iphone 4. Here are some screenshots of the iphone 6 and then iphone 4:


.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	IMG_1272.jpg
Views:	225
Size:	45.1 KB
ID:	1803   Click image for larger version

Name:	E6D3DDE2-6817-4189-84E3-CA8B1B951B0E.JPG
Views:	229
Size:	66.1 KB
ID:	1804  
__________________

__________________
--
There are 10 types of people in this world, those who read binary and those who don't


>> anjpvideo - HowTos and more! <<
anjp is offline   Reply With Quote
Old 08-05-2015, 01:05 PM   #2
Registered Member
 
RobertV's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 1,900
Country: United States
Location: San Antonio, TX
What version of GasTracker do you (and your wife) have currently?

Have you tried logging in and back out to force a sync of your data?

I know there used to be a bug where on the smaller screened devices, the side bar was cutting some of the options out, but normally it was just the Settings tab since it was last on the list. We've since fixed that scrolling issue, but regardless, that doesn't look to be the case based on your screenshots.
__________________

RobertV is offline   Reply With Quote
Old 08-05-2015, 01:25 PM   #3
Registered Member
 
Join Date: May 2013
Location: Ontario, Canada
Posts: 8
Country: Canada
Location: Ontario
Thank you. It seems that a logout and login fixed the issue. The CBR125 now shows on the older iphone 4, which was running v2.2.1. I had tried refreshing using the swipe down function but didn't think to log out since all other vehicles were updating properly. Now I have the issue where the left nav bar cuts off the Settings option...but I can live with that.
__________________
--
There are 10 types of people in this world, those who read binary and those who don't


>> anjpvideo - HowTos and more! <<
anjp is offline   Reply With Quote
Old 08-05-2015, 01:37 PM   #4
Registered Member
 
RobertV's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 1,900
Country: United States
Location: San Antonio, TX
Quote:
Originally Posted by anjp View Post
Thank you. It seems that a logout and login fixed the issue. The CBR125 now shows on the older iphone 4, which was running v2.2.1. I had tried refreshing using the swipe down function but didn't think to log out since all other vehicles were updating properly. Now I have the issue where the left nav bar cuts off the Settings option...but I can live with that.
Sorry about the trouble.

Thankfully, both issues have been addressed in this next build (sync issue, and cutting off on smaller screens).
RobertV is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -8. The time now is 10:09 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.